Even voorstellen

Ik ben Sonja Markvoort

Hoi, wat leuk dat je mijn website leest. Ik wil mij graag aan je voorstellen. Ik ben Sonja Markvoort. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in een damesmode zaak, kleinschalig, laagdrempelig en daar zag ik dat leuke dingen niet altijd zo veel hoeven te kosten.

Ik kwam daar vrouwen tegen die niet zo goed wisten hoe ze zich moesten kleden of niet zo goed wisten welke kleuren bij ze pasten. Vaak twijfelden ze over zichzelf.

Uiteindelijk, na een aantal jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging. Ik heb een opleiding gedaan als kledingcoach bij Mooi Stijl opleidingen. Ik heb altijd al een passie gehad voor mode. In deze opleiding heb ik geleerd om met stijlen en kleuren te werken. En ik heb geleerd hoe je je sterke positieve punten kunt laten accentueren maar ook hoe je je minder mooie punten kunt camoufleren, zodat er optisch een mooie balans ontstaat. 

Veel mensen hebben behoefte aan een goed advies. Een persoonlijk advies, waar ook tijd voor genomen wordt. Mensen willen weten welke kleding en welke kleuren bij hen passen. Ik wil dus invulling geven aan die adviesrol. 

Het is ook zeer uitdagend om kleding te combineren met sjaaltjes. In vele kleuren en op allerlei manieren gedragen.

Wie heeft er nou niet een mand vol sjaals liggen maar weet eigenlijk niet goed hoe je deze op verschillende manieren kunt dragen? Ook daar kan ik bij helpen. Ik leer de klanten diverse sjaaltechnieken. Dus naast kleding- en kleuradvies geef ik ook een workshop sjaaltechnieken. 

Wil je kleding waar je je prettig in voelt en waar je gelukkig van wordt?

Je kunt bij mij terecht voor een kleding- en stijladvies, kleurenadvies een garderobe check, personal shopping en een cursus sjaaltechnieken.