Vereenvoudig het samenstellen van je garderobe

Kleurenadvies

Wil je graag weten hoe je jouw uitstraling kunt versterken? Zou je graag willen weten welk kleurtype je bent en welk figuur je hebt? 

Met een kleurenadvies vereenvoudig je het samenstellen van je garderobe. Je kunt met veel minder kleding volstaan, doordat je kleuren bijna allemaal met elkaar kunt combineren.

Bij ieder modeseizoen spelen kleuren een belangrijke rol. Maar helaas staan niet alle nieuwste trendkleuren iedere vrouw mooi.

Waarom staat die leuke blouse erg leuk bij je vriendin, terwijl dezelfde blouse je moe en bleek eruit laat zien? Met de juiste kleuren(combinaties) zie je er meteen gezond, fris en stralend uit. Donkere kringen en rimpeltjes vallen minder op. Je oogkleur wordt benadrukt en je haren en huid hebben minder glans.

Als je de juiste kleuren draagt, dan kom je bij een ander goed en zelfverzekerder over. Anderen zien ook dat de kleuren die je draagt in goede harmonie zijn met jezelf. Gebruik je de verkeerde kleuren, dan ziet men eerst de kleur en dan pas jou. En dat wil je toch niet?

Tijdens een kleurenadvies komen vaak kleuren naar boven die je voorheen nooit had overwogen. Een kleurenadvies is altijd een indicatie en naarmate je ouder wordt veranderen deze kleuren. 

Hoe ziet een persoonlijk kleurenadvies eruit?

We beginnen eerst met een uitgebreide intake. We kijken samen naar je persoonlijkheid. Wie ben je, waar houd je van, wat wil je bereiken en wat maakt jou uniek? Ik ga je vragen stellen om je beter te leren kennen.

Met de kleurwaaierdoeken en de goud- en zilverdoeken doe ik een pré-analyse. 

Ik werk met 6 tegenovergestelde kleurgroepen:

Helder -> Gedempt
Licht -> Donker
Koel -> Warm

We vergelijken per kleurgroep de verschillende kleurnuances. Je zult zien dat de juiste kleurgroepen het meeste doen stralen. 

Ben jij een type waar koele kleuren beter bij passen of passen warme kleuren beter bij jou? Een kleurenadvies is altijd een indicatie en naarmate je ouder wordt veranderen ook de kleuren.

 

Het kleurenwiel

Er zijn veel vrouwen die het erg moeilijk vinden om kleding te combineren. Vaak zie je dan ook dat ze vaak dezelfde setjes dragen of een shirt met dezelfde spijkerbroek. Een handig hulpmiddel om je te helpen bij het combineren van kleuren voor je garderobe outfit is het kleurenwiel.

Door aan de schijf te draaien kun je duidelijk zien hoe je een bepaalde kleur kunt combineren. Het kleurenwiel is opgebouwd uit 12 kleuren. Er zijn verschillende manieren om een combinatie te maken met behulp van het kleurenwiel:

Ben jij benieuwd naar welke kleuren bij je passen?