Reviews

Lucienne Stavast

5/5

Na een hartelijk ontvangst en een korte intake gingen we aan de slag met de 6 kleurgroepen. Mijn 3 groepen waren snel duidelijk en door de kleur waaierdoeken krijg je echt een mooi beeld wat het beste bij je staat. Ik ben blij met het persoonlijke en goede advies. Het was een leerzame middag.

Jose Botermans

5/5

Niet alleen een gastvrije ontvangst maar een ontmoeting met een inspirerende en ambitieuze vakvrouw. De gedrevenheid waarmee zij de knooptechnieken toepast is uniek en veelzijdig. Ook op het culinaire vlak was het verrassend. Een heerlijke Italiaanse lunch in een bijpassende tuin. Kortom, een prachtige dag waarbij de sjaal weer nieuw leven is ingeblazen.

Rachel Steenkamp

5/5

Bij Allure krijg je advies over de kleuren en kleding die het beste bij jou past. Sonja neemt alle tijd voor je. Ik heb er veel aan gehad. De tips gebruik ik en ook de kleurenkaartjes komen goed van pas als ik kleding ga kopen. Van nu af aan geen miskopen meer. Bedankt Sonja voor je goede adviezen.

Rita Benham

5/5

De workshop sjaaltechnieken bij Allure raad ik echt aan. Sonja is een lieve en spontane vrouw met passie voor wat ze doet en ze weet dit goed over te brengen. Ze kijkt goed welke kleuren je laten stralen en welke stijl bij jouw levensstijl en leeftijd past. Na de workshop hebben we genoten van een heerlijke Italiaanse lunch met een lekker wijntje in een mooie tuin. Ook erg leuk als vriendinnen uitje! Sonja, wij hebben een hele leuke en gezellige middag gehad!

Greta Lansink

5/5

Onlangs heb ik een kleurenadvies en garderobe check gehad bij AlluredoorSonja Ik ben zo blij en dankbaar voor de waardevolle adviezen en de hulp in de keuze van mijn garderobe en niet vergeten de juiste keuze in accessoires Elke dag is een kadootje om iets leuks aan te doen. Niet meer twijfelen wat je aan moet doen maar gewoon genieten wat je draagt. Zelfs shoppen is nu makkelijker want je weet wat bij je past. Dus geen miskoopjes meer! In feite bespaar je door goede keuzes te maken. Een echte aanrader is de kleurenwiel. Een dagelijkse hulp. Mijn vriendinnen geven mij sindsdien veel complimenten over mijn manier van aankleden. Altijd leuk toch.
Sonja, alsnog heel erg bedankt voor je waardevolle adviezen en de mooie dag samen.

Laura Rozendal

5/5

Ik heb onlangs een workshop sjaaltechnieken gevolgd met daarbij een lunch. Het was zowel leerzaam maar vooral ontzettend gezellig. Een leuke workshop om met je vriendinnen te doen. De lunch was meer dan voldoende en smaakte goed. Ook heb ik een kleuradvies gekregen. Ik was verbaasd over welke kleuren bij mij passen en ga hier zeker gebruik van maken.

Wil jij jouw uitstraling graag versterken?